Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" catering services"
8 wyników
[1-20]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2020
Kucharska B., Malinowska M. Pokolenie Y na rynku żywności – perspektywa placówek gastronomicznych pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Górska-Warsewicz H., Kowalczuk I., Stangierska D., Świątkowska M., Zubrzycka A. Percepcja informacji żywieniowej jako elementu wpływającego na zachowania konsumentów w zakładach gastronomicznych pdf
3. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Świetlik K. Ewolucja i uwarunkowania popytu na usługi gastronomiczne w Polsce w latach 2000–2015 pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2017
Świątkowska M., Świstak E. Oferta gastronomiczna hoteli warszawskich w ocenie ich gości pdf
5. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2016
Gutkowska K., Piekut M. Korzystanie z usług gastronomicznych przez Polaków pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2016
Świetlik K. Popyt na usługi gastronomiczne w Polsce w okresie poakcesyjnym pdf
7. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2013
Gazdecki M., Goryńska-Goldmann E. Usługa żywieniowa w strategiach produktowych przedsiębiorstw pdf
8. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2012
Kuźmicki M. Aspiracje zawodowe przedsiębiorców a instytucjonalno- -systemowe uwarunkowania rozwoju przedsiębiorstw turystycznych pdf